Juninho, Beşiktaşlı Yıldızı İstiyor

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Avrupa'nın transferde gözde isimlerinden olmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Avrupa'nın kulüplerinin transfer radarına girdi. Süper Lig'de çıktığı 4 maçta da gol yemeyen başarılı kaleci Fransa'nın Olympique Lyon'un kıskacında. Beşiktaş da Ersin'le ilgili kararını verdi. İşte detaylar... (BJK transfer haberi)

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine eklediği genç kaleci Ersin Destanoğlu için siyah-beyazlı yönetim stratejisini belirledi.

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi, 20 yaşındaki başarılı kaleci Ersin Destanoğlu için devre arasında istediği teklifi alırsa gönderecek.

Fransızların dev kulüplerinden Olympique Lyon başta olmak üzere Avrupa kulüpleriyle masaya oturacak Kara Kartal ekonomik anlamda tatmin olması durumunda direnmeyecek.

Siyah-beyazlılarda bu sezona iyi bir başlangıç yapan, Süper Lig'de ilk 4 maçta kalesini gole kapatan Ersin Destanoğlu, Borussia Dortmund maçında iki gol yemesine rağmen büyük alkış toplamıştı.

Alman medyası Borussia Dortmund maçı sonrasında yaptığı yorumlarda, Siyah-Beyazlılar'ın genç eldiveni için övgü dolu sözler kullanmıştı.

Genç file bekçisi, 'Golden Boy' ödülü için finale kalan 40 oyuncudan biri oldu ve tek kaleci oldu. 2008 yılında piyasa değeri sadece 50 bin euro olan Ersin Destanoğlu'nun şu anki piyasa değeri ise 5.5 milyon euro olduğu belirtiliyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI