Kaan Ayhan Açıklaması

İtalya'nın Sassuolo Kulübü'nün CEO’su Giovanni Carnevale, Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündemindeki milli futbolcunun durumunu açıkladı.

İtalya'nın Sassuolo Kulübü'nün CEO’su Giovanni Carnevale, Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündemindeki milli futbolcunun durumunu açıkladı. Detaylar haberde...

Transferin gözde isimlerinden olan ve Beşiktaş ile Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği belirtilen Kaan Ayhan’ın durumu belli oldu. Milli futbolcu için kulübü Sassuolo’dan resmi açıklama geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada 27 yaşındaki stoperi kadrolarına katmak istediklerini itiraf etmiş, “Kaan Ayhan için devre arasında takımındaki durumuna göre girişimde bulunacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor’un da oyuncunun peşinde olduğu, Edgar Ie'nin yerine mutlaka bir transfer yapmak isteyen bordo-mavililerin, yerli isimlere çevirdiği rotasında Kaan Ayhan için şartları zorlanacağı belirtilmişti.

Kaan Ayhan’ın 2024’e dek geçerli sözleşmeyle bağlı olduğu kulübü Sassuolo’nun merakla beklenen tavrı belli oldu ve iki kulübün gündemindeki futbolcunun durumu netleşti.

Sassuolo Kulübü’nün CEO’su Giovanni Carnevale, konuyla ilgili olarak sorulan soruyu yanıtladı.

İtalyan yönetici, ‘Kaan için teklifleri değerlendirecek misiniz?’ şeklindeki sorumuza ‘Kaan Ayhan takımda kalacak’ yanıtını verdi.

Serie A’da bu sezon 12 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, son Cagliari karşılaşmasının kadrosunda yer almamıştı.

Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI