Kaan Ayhan Transferinde Müthiş Kapışma

Beşiktaş ile Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ın bir süredir uğraş verdiği Kaan Ayhan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların, ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı A Milli yıldız için ezeli rakip Galatasaray'ın devreye girdiği ortaya çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transferde bizzat devreye girdiği ve Kaan Ayhan'ın babasıyla bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. İşta yaşanan gelişmelerin detayları...

Beşiktaş ile Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde karşı karşıya geldi. Ahmet Nur Çebi'nin, "Devre arasında kadromuza katmak istiyoruz" açıklamasının ardından sarı-kırmızılılardan flaş bir hamle geldi.

İşte Kaan Ayhan transferinde yaşanan gelişmelerin detayları....

İTALYA'YA VEDA EDECEK
Milli futbolcu Kaan Ayhan, Sassuolo'dan ayrılma kararı aldı. Son Norveç karşılaşmasına da ilk 11'de başlayan Kaan Ayhan, devre arası İtalya'dan ayrılacak.

İTALYA'DAN KAAN AYHAN İDDİASI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 'Kaan Ayhan, yazın da gündemimizdeydi fakat transfer olmadı, devre arasında kadromuza katmak istiyoruz' demişti.

Terim kilidi açacak formülü buldu! Konyaspor maçında...

Günlük kare bulmaca

Ve anlaşma tamam! İşte alacağı ücret

G.Saray'dan ezeli rakiplere '4 yıldız' mesajı!

FATİH TERİM DEVREYE GİRDİ!
Takvim'in haberine göre; Kaan Ayhan'ı milli takıma çağıran ilk teknik adam olan Fatih Terim, milli oyuncu için devreye girdi. Transferin bitmesi için bizzat Kaan Ayhan ile görüşecek olan Fatih Terim, 26 yaşındaki oyuncunun Galatasaray forması giymesini istiyor.

BABASIYLA GÖRÜŞECEK!
Fotomaç'ın haberine göre, Fatih Terim eski öğrencisi Kaan Ayhan'ın yanı sıra Kaan'ın babası Erol Ayhan ile de görüşme yapacak. 

Schalke 04 altyapısında yetiştikten sonra Frankfurt'ta kiralık olarak forma giyen daha sonra Fortuna Düsseldorf ile çıkışa geçen Kaan Ayhan, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Terim'in isteği sonrası Galatasaray'ın o dönemki yönetimi sıcak para sıkıntısı çekince Düsseldorf, Kaan Ayhan'ı 2.50 milyon Euro'ya Sasuolo'ya satmıştı.

Kaan Ayhan, Bundesliga'daki performansını Serie A'da yansıtamadı. Bu sezon sadece 3 lig maçında oynayan Kaan Ayhan toplamda 97 dakika süre aldı. Bundesliga'da oynadığı 91 maçta bir savunma oyuncusuna göre yüksek gol sayısıyla dikkat çeken Kaan Ayhan, 7 gol atmayı başardı 4 de asist yapan milli oyuncu Bundesliga 2'de de 2 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI