Kaçan İki Puandan Fazlası!

Beşiktaş şartlar ne olursa Malatyaspor'u yenmeliydi. Son haftalardaki çıkışın dünkü 3 puanla anlamı olacaktı. Dünkü beraberlik; kaçan 2 puandan çok fazlası.... Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı...

KAÇAN İKİ PUANDAN FAZLASI! 

Beşiktaş şartlar ne olursa Malatyaspor'u yenmeliydi. Son haftalardaki çıkışın dünkü 3 puanla anlamı olacaktı. Dünkü beraberlik; kaçan 2 puandan çok fazlası. 

Tabii ki 3 topun direkten dönmesi büyük şanssızlıktı ama ne söylesek fazlası yok. 

Beşiktaş maça coşkulu başladı. Siyah-Beyazlı takım Rıdvan, Rosier ve Ghezzal'in hızlı hücumlarıyla rakibine bindirmelerle pozisyonlar da buldu.

Formda Batshuayi'nin de harika bindirmeleriyle Beşiktaş oyunu rakip sahaya yıkmaya yıktı. 

Kenan Karaman ise yine yokları oynadı. Larin galiba yeni sözleşmeye imza atmadığı için yine yedekti. Dün Larin olsaydı büyük ihtimalle bugün onun gollerini ve Beşiktaş'ın farklı galibiyetini konuşuyor olurduk. Bunu da bir yere yazalım.  

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli son 30'a girilirken tam Alex ve Kenan'ı oyundan alacakken Alex'in golü atması Beşiktaş'ı rahatlattı. 

Alex Teixeira kaliteli bir kumaş ama hala kocaman bir soru işareti. Dünkü maçın tek tesellisi belki de Alex de Teixeira'nın 3-4 yıl önceki futboluna dönebilme umuduydu. 

Malatyaspor'un kazandığı penaltıda VAR'ın hakem Zorbay Küçük'ü penaltıyı zorlamasını es geçmeyelim. Halbuki Zorbay Küçük çok da iyi maç yönetiyordu. Tetteh'in, Necip'in ufak darbesinde  sanki kurşunlanmış gibi düşmesi traji komikti. 

Malatyaspor ligin küme adaylarında ilk sırada. Dün takım halinde ellerinden geleni yaptılar. Kaleci Ertaç, Mustafa ve BEFAM ürünü Adem Büyük çok iyi mücadele etti. 

SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI