Kadroyu Samet Aybaba yaptı!

Aybaba maçtan önce 11'i Serdar Topraktepe'ye verdi iddiası...

Beşiktaş dün akşam 65 dakika uzatmalarla yaklaşık 75 dakika boyunca Fenerbahçe karşısında 10 kişi oynadı. Buna rağmen 82'nci dakikada golü buldu. Maçı 2-1'e getirdi. Son 13 dakikada beraberliği kovaladı.

Siyah-beyazlılar 10 kişi kalmasına rağmen Rachid Ghezzal, Oxlade ve Cenk Tosun'u oyuna aldığında sahanın hakimi oldu.

İddia o ki dün akşamki 11'i Serdar Topraktepe değil Samet Aybaba yaptı. Topraktepe'nin tercihi çok farklıydı.

* Al-Musrati'nin yerine ön liberoda Amartey

* Sağ kanatta Rashica'nın yerine Ghezzal

* Oyun kurucu olarak Muci'nin yerine Oxlade.

* Stoperde Worrall'ın yerine Tayip Talha

* Forvette Muleka'nın yerine Aboubakar.

MAÇTAN ÖNCE TOPRAKTEPE’YE VERDİ

Ancak Aybaba maçtan önce 11'i Serdar Topraktepe'ye verdi. Bu 11'le çıkmasını istedi. Zaten genç teknik adam 90 dakikayı 3 değişiklik yaparak tamamladı.

Hafta boyunca 11'de oynamaya hazırlanan Aboubakar yedek olduğunu öğrenince oyuna girmek istemedi. Topraktepe maçtan sonra Aboubakar'la ilgili soruyu da şu şekilde cevapladı:

* Muleka benim seçimim. Bana göre bugün çok iyi mücadele etti. Aboubakar ve Cenk ile bir problemimiz yok. Giren oyuncularımın hepsinden memnunum. Sahaya bir 11 çıkması gerekiyor. Benim görüşüm bu yöndeydi" dedi. 

Beşiktaş Derbisinde Teknik Taktik Tartışmaları

Samet Aybaba ve Serdar Topraktepe'nin 11 Tercihleri

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıktığı ilk 11'in Serdar Topraktepe değil Samet Aybaba tarafından yapıldığı iddia edildi. Fotospor'un haberine göre; Topraktepe'nin tercihleri ile Aybaba'nın tercihleri arasında önemli farklar bulunuyordu.

Maçın Seyri ve Değişen Dinamikler

Beşiktaş, maçın büyük bir kısmını 10 kişi oynamak zorunda kaldı, ancak 82. dakikada golü buldu ve skoru 2-1'e getirdi. Son 13 dakikada beraberliği kovalayan siyah-beyazlılar, Rachid Ghezzal, Oxlade ve Cenk Tosun'un oyuna girmesiyle sahanın hakimi oldu.

Teknik Taktik Detayları

Aybaba'nın tercihleri şu şekildeydi:

Al-Musrati'nin yerine ön liberoda Amartey,

Sağ kanatta Rashica'nın yerine Ghezzal,

Oyun kurucu olarak Muci'nin yerine Oxlade,

Stoperde Worrall'ın yerine Tayip Talha,

Forvette Muleka'nın yerine Aboubakar.

Topraktepe'nin Tercihleri ve Maç Öncesi Hazırlıklar

Ancak maçtan önce Aybaba, 11'i Serdar Topraktepe'ye verdi ve böyle çıkmasını istedi. Topraktepe, hafta boyunca hazırlıklarını bu doğrultuda yapmış ve 90 dakikayı 3 değişiklik yaparak tamamlamıştı.

Aboubakar Tercihinde Yaşanan Tartışma

Hafta boyunca 11'de oynamaya hazırlanan Aboubakar, yedek olduğunu öğrenince oyuna girmek istemedi. Topraktepe, maç sonrasında Aboubakar'la ilgili soruyu yanıtlarken, "Muleka benim seçimim. Bana göre bugün çok iyi mücadele etti. Aboubakar ve Cenk ile bir problemimiz yok. Giren oyuncularımın hepsinden memnunum. Sahaya bir 11 çıkması gerekiyor. Benim görüşüm bu yöndeydi" şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI