Kagawa kalacak mı, gidecek mi?

Beşiktaş'ta Kagawa'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 2 hafta kala Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Japon oyuncusu Shinji Kagawa'nın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Attığı goller ve gösterdiği başarılı performansla kısa sürede taraftarın gönlüne taht kuran tecrübeli orta saha'nın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı hala netleşmiş değil.

Gelecek sezon çalışmalarına da şimdiden start veren siyah-beyazlı ekipte takımdan birçok ismin gönderilmesinin yanı sıra eksik mevkilere de takviyeler yapılacak.

Fikret Orman ve ekibi sezon sonu Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna uygun bir isim bulabilmek için kolları sıvadı.

Fikret Orman Pazar günü yapılan toplantının ardından yeni yönetimle gerçekleştirdiği ilk toplantıda teknik direktör konusunu masaya yatırdı.

Teknik direktörlük için Fikret Orman'ın gönlünde yatan isim Mircea Lucescu olsa da, taraftar bu Lucescu'ya pek sıcak bakmıyor.

Yeni teknik adamını 2 hafta içerisinde açıklamayı planlayan siyah-beyazlılar da adaylar arasında Medipol Başakşehir'in başarılı hocası Abdullah Avcı'da var.

Teknik patron koltuğuna diğer adaylar ise; Sergen Yalçın, Tayfun Korkut ve Guti.

Öncelikle teknik direktör meselesini halletmek isteyen Fikret Orman ve ekibi, daha sonrasında transfere yoğunluk verecek.

Takımdan ayrılacak ve gelecek olanların yanı sıra hali hazırda kulüpte top koşturan isimler için de bir çalışma yapılması planlanıyor.

Bu isimlerden biri de Beşiktaş'ın 30 yaşındaki tecrübeli Japon orta saha oyuncusu Shinji Kagawa.

Kagawa'nın takımdaki geleceği haalen netleşmiş değil. Beşiktaş'ın devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Japon yıldız Shinji Kagawa, ilk maçında attığı 2 golle siyah-beyazlı takımdaki kariyerine harika bir başlangıç yaparak göz doldurmuştu.

Gösterdiği performansla taraftarında gönlünde taht kuran Kagawa, Şenol Güneş'in kafasındaki 11'e bir türlü giremeyerek genelde sonradan oyuna dahil oldu.

Az süre almasına rağmen 12 maçta 3 gol atıp 2 de asist yapan tecrübeli futbolcunun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı Beşiktaş'taki en merak edilen konulardan biri.

SPONSORLARA BAĞLI
Alınan bilgiye göre yönetim, Japonya'dan ciddi bir sponsor desteği bulunması halinde Kagawa'yı bonservisiyle birlikte renklerine bağlayacak. Aksi halde ise Japon oyuncuyla sezon sonunda büyük ihtimalle yollar ayrılacak.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI