Kalinic Transferinde Son Dakika

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferinde mutlu sona ulaştı. Kamerunlu golcüyü kadrosuna katan siyah beyazlılar, ünlü golcü Nikola Kalinic için de bir kez daha Atletico Madrid'in kapısını çaldı. 

Transfer döneminin bitmesine 9 gün kala, Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Vincent Aboubakar ile anlaşma sağlayan Beşiktaş Yönetimi, golcü oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Aboubakar'ın sakatlığının nüksetmesi durumunda Beşiktaş’ın sözleşmeyi feshetme hakkı bulunuyor.

Beşiktaş, Kalinic için de son bir hamle yapma kararı aldı Atletico Madrid’in Luis Suarez’i transfer etmesiyle birlikte bonservisini İspanyol ekipten alması beklenen Nikola Kalinic ile yönetim yeniden masaya oturacak.

Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın mutlaka transfed edilmesini istediği Hırvat golcünün transferi gerçekleşirse, Cyle Larin’in de yeniden kiralık gitmesi söz konusu.

Bu transferlerin durumu netleştikten sonra sağ bek arayışları ile ilgili son karar verilecek. Necip Uysal'ın bu bölgedeki iyi performansı ve Dorukhan’ın da o bölgede rotasyonu sağlayabilecek olmasından dolayı yönetim önceliğini diğer bölgelere vermiş durumda.

Beşiktaş Yönetimi, Douglas ve Isimat-Mirin dışında da en az 1 yabancı futbolcuyu daha takımdan göndermek istiyor. Yönetim önümüzdeki günlerde Adem Ljajic ve Jeremain Lens ile bir kez daha görüşecek. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI