Kandemir: Beşiktaş taraftarı umarım Galatasaray taraftarları gibi...

Beşiktaş Erkek Basketbol Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, Galatasaray galibiyetinden sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Erkek Basketbol Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, Galatasaray derbisi  galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

"Oyun kağıt üzerinde değil parkede oynanıyor. 3 maç kaybetmenin üzerimizde baskısı vardı ve maçtan kopmamamız lazımdı. İyi başladık ama sonra erken toplar kullandık. İkinci yarıda ise çok iyi savunma yaptık, çok ribaund aldık. Çok iyi hücum etmesek de mücadeleyi savunmamızla kazandık.

Okben'in 'De Bost'u ben tutacağım' demesi onun karakterini ve artık basketbola döndüğünü gösteriyor.

Tabii bizim ülkemizde sabır çok problem. 6’da 0 başladığımız sezon da aynıydı ki sonra ligi 4. bitirdik. Biraz sabırlı olmak lazım. Biliyorum Beşiktaş taraftarı her maçı kazanmak istiyor. Onu da normal karşılıyorum ama bir de bütçeler var. Bugün Usher, McCormack kolej oyuncuları. Kimse onları tercih etmezken biz aldık ve gün geçtikçe daha iyi oynuyorlar. Bugün de çok iyi performans gösterdiler.

Bugün Galatasaray taraftarı takımına destek verdi. Umarım bizim taraftarımız da evden değil, salondan bizi destekler." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI