Kardeş mi Geliyor?

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör'den çarpıcı köşe yazısı:

Kardeş mi Geliyor?

Şampiyonluk yolunda en yakın rakibi ile sahasında oynayan siyah beyazlılar üç puanı alarak büyük avantaj sağlarken ligin ilk yarısında oynadığı derbi maçlarını kaybetmedi.

Tüm otoritelerin golsüz bitmez dediği derbi maç çok kısır geçen ilk yarının yıldızı hakem Cüneyt Çakır'dı.

O kadar kötü bir hakem yönetimi oldu ki, sahada olmaması gerekenler neredeyse cirit attılar.

Diagne, rakibinin kafa derisini kramponuyla yüzmeye çalışınca Cüneyt Çakır hakem olduğunu hatırlayınca kırmızı kartı gösterdi ve oyun tamamen değişti.

Beşiktaş'ta sahaya onbirde çıkan Oğuzhan, saz çalmayı unutmuş olacak ki oyunda kaldığı sürede bir varlık gösteremedi. Biraz kıpırdasa takımın en büyük transferi olacak ama bir türlü olmuyor.

Aboubakar ve Larin rakip defansı gerçekten çok hırpalıyor. Özellikle Aboubakar topsuz oyunda rakibini bozuyor ve Larin'e alan açıyor.

Maç bitti ve Beşiktaş kazandı. 

Rakipleri transferle rüzgarı arkasına alıp taraftarını heyecanlandırırken Beşiktaş, oynadığı oyun ve takım aidiyetiyle camiasını birlik beraberlik içinde tutuyor.

Unutulmaması gereken bir konu ise Beşiktaş duruşundan taviz vermezken rakipleri her yolu deneyecektir. Zamanında Tofaş'ı marka yapanlar bu zamanda oyunu farklı oynayabiliyorlar!

Beşiktaş bir olduktan sonra rakiplerinin kardeş olduğu günleri unutmadık. Acaba yine kardeş mi geliyor?

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI