Karius'ta son dakika

Beşiktaş Yönetimi, Loris Karius'la özel olarak görüştü.

Beşiktaş'ın sezon başında Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladı Alman file bekçisi Loris Karius'un Beşiktaş'taki akıbeti belli oldu. Siyah-beyazlılarda 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Karius, takımdaki performansıyla Beşiktaş'lı taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Alman kaleci son olarak Beşiktaş'ın Atiket Konyaspor'u Kagawa'nın 90.dakikada attığı golle 3-2 yendiği maçta taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Şenol Güneş de Karius için elimde Tolga Zengin olsa onu oynatırdım demiş, oyuncusuna olan güvensizliğini dile getirmişti.

Fikret Orman'ın sezon başında Liverpool'dan 2 yıl kiralık olarak kadroya katılan Alman kaleci Lorius Karius ile bir görüşme
gerçekleştirdiği iddia edildi.

Siyah-beyazlıların başkanı Orman, camianın beklentilerini karşılayamayan Karius için yeni bir formül bulundu.

Yapılan sözleşmeye göre her iki tarafın da kabul etmesi durumunda Karius'u Liverpool'a geri gönderme şansı bulunan Beşiktaş'ın, İngiliz yönetimini ikna edememesi durumunda Alman kaleciye gidecekleri ortaya çıktı.

'LİVERPOOL'U SEN İKNA ET KARİUS'

Güneş gazetesinin haberine göre; Premier Lig deviyle yapılan anlaşmaya göre; her iki tarafın da kabul etmesi halinde Karius'u Liverpool'a geri gönderme hakkı olan Beşiktaş'ın İngiliz yöneticileri ikna edememesi durumunda Alman kaleciye gideceği öğrenilirken, Başkan Fikret Orman'ın Karius'a 'Karşı tarafı ikna et Liverpool'a geri dön' diyeceği belirtildi.

Şu anda Avrupa'da piyasası bulunan ve Süper Lig haricinde Premier Lig'de, BundesLiga'da kariyerine devam etme şansı bulunan Loris Karius'un Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edilirken, Alman eldivenin şimdiden teklifler aldığı bildirildi.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI