Kartal Kendine Geldi... Denizlispor 2-3 Beşiktaş

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönüyor: 2-3.

Süper Lig’in 6. haftasında Denizlispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’ndaoynanan maçta Beşiktaş üstün futbolunu 13. dakikada Atiba, 39. dakikada penaltedan Aboubakar ve 48. dakikada Larin'in attığı gollerle 3 farklı üstünlüğü ele geçirdi. 

65. dakikada Josef de Souza'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Siyah-Beyazlılar 74. dakikada Mesanovic ve 90+4'de Sacko'nun gollerine engel olamadı. Karşılaşma 3-2 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 7'ye yükseltti. 

DENİZLİSPOR 2-3 BEŞİKTAŞ

90+4' H. Sacko Denizlispor adına durumu 2-3 yapan golü attı. 

74' GOL! Özer'in pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Mesanovic farkı 2'ye indiren golü kaydetti: 1-3...  

65' KIRMIZI KART! Beşiktaş'ta Josef de Sousa orta saha çizgisinde Varela'ya yaptığı faul nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

48' GOL! Beşiktaş, Cyle Larin'in vuruşuyla farkı 3'e çıkardı. 

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi.

GOL! 39′ Beşiktaş, Aboubakar’ın penaltıdan attığı golle farkı 2’ye çıkardı!

PENALTI! 36‘ Beşiktaş, penaltı kazandı. Atiba’nun şutunda stoper Oğuz Yılmaz’ın eline çarpan topta hakem beyaz noktayı gösterdi. Oğuz sarı kart gördü.

25′ Nsakala’nın sol kanat çizgiye inip, ceza sahasındaki Aboubakar’a pasını aktardı. Kamerunlu golcü gelişine şutunu çekti ancak top üstten auta çıktı.

16′ Denizlispor etkili geldi! Rodallega’nın sert şutunda Ersin topu güzel bir kurtarışla çeldi.

GOL! 13′ Beşiktaş, Atiba ile 1-0 öne geçti. Kanadalı orta saya oyuncusu, Aboubakar ile verkaç yapıp ceza sahasına girdi. Soldan kaleye yaklaşan Atiba’nın vuruşunda top filelere gitti.

5′ Denizlispor’da stoper Mustafa Yumlu sakatlanarak oyuna devam edemedi. Oğuz Yılmaz, Mustafa’nın yerine oyuna girdi.

Karşılaşma Rodallega’nın vuruşuyla başladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI