Kartal uçuşa geçti

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, tempoyu yükseldi.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, tempoyu yükseldi. Dün; denge, kuvvet ve koordinasyon çalışmaları yapan Beşiktaş’ta, idmanın son bölümünde yapılan taktik maçına, takımın Fransız stoperi Isimat Mirin damgasını vurdu.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetiminde başlayan Siyah-Beyazlılar, çalışmalarda hız kesmiyor...

Nevzat Demir Tesisleri’nin bakımda olması sebebiyle antrenmanları Ümraniye’de değil Türkiye Futbol Federasyonunun Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştiren Beşiktaş, dün sabah da çalışmalarına devam etti.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular; istasyon koşularının ardından denge, kuvvet ve koordinasyon çalışmaları üzerinde durdu. Daha sonra 5’e 2 çalışma yapan oyuncular, taktik program ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

4 isim takımda yer almadı

Abdullah Avcı’nın antrenman sırasında tempoyu yüksek tutması dikkat çekti. Taktik maçında ön plana çıkan isim, hırslı görüntüsüyle takımın Fransız stoperi Isimat Mirin oldu. Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarına birçok pozisyonlarda zor anlar yaşattı. Antrenmanda izinli olan Gary Medel yer almazken, Rıdvan Yılmaz özel program dahilinde çalıştı. Burak Yılmaz ve Atiba Hutchinson ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kara Kartal’da hazırlıklar bugün de devam edecek.

Karius’tan geçit yok

Kara Kartal’ın Alman file bekçisi, dünkü idmana yaptığı kurtarışlarla damgasını vurdu. Alman file bekçisi, yeni sezon öncesindeki görüntüsüyle teknik direktör Abdullah Avcı’yu mutlu etti. Geriden oyun kurma konusunda da kendisini her geçen gün geliştirmeye devam eden Karius, güven veriyor.

Lens form tutmaya başladı

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli kanat oyuncusu Jeremain Lens, yeni sezon çalışmaları öncesinde tatilde aldığı kilolarla dikkat çekmişti. Teknik ekibin incelemesinin ardından tam 4 kilo fazlası olduğu belirlenen Hollandalı futbolcu, 79’dan 75’e düşmek için takımla çalışmalara ek olarak bireysel de çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli oyuncu, dünkü idmandaki görüntüsüyle yavaş yavaş form tutmaya başladığını söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI