Kartal Yürekli yazdı... Her seçim öncesi aynı nakarat

Kartal Yürekli Adam'dan müthiş köşe yazısı

HER SEÇİM ÖNCESİ AYNI NAKARAT 

1. Geçtiğimi Beşiktaş seçiminde Bakırköy Belediyesi'nde alınan; sinevizyondan seçim günü genel kurul üyelerine izlettilen herkesin gurur duyduğu tesisi unutamıyoruz  "Bu tesis Real Madrid, Barcelona'nın tesisleriyle eş değer olan Beşiktaş'ın altyapısının Ali'ler, Metin'ler, Feyyaz'ların çıkacağı tesisleri gururla seyrettik.  Bu tesislerle Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ilgilendiği söyleniyordu. Başkanımızın protokol yaptığı, sine vizyondan gururla seyrettiğimiz tesislere ne oldu?. Şimdi alütyapı Fulya'dan Ümraniye'ye taşınıyor. 

Gurur duyduğumuz bu tesis nerede, ne oldu, Yandı bitti, kül mü oldu? 

2. Beşiktaş'ta yine bir seçim öncesi... Kocaeli Birlikspor'un 10 Milyon TL'ye satın alındığı ve bundan böyle pilot takımımız olduğu müjdelenmişti. A Takım'da oynamayanların performansını yüksek tutmak için bu takımın satın alındığı, yıldız olacak gençlerin Kocaeli Birlikspor'da oynayacağı vurgulanmıştı. O zamanlar bir sevindik, bir sevindik ki sormayın... Şimdi soruyoruz, o para ne oldu, takım nerede.. Yandı bitti kül mü oldu? 

3. Düzce'de alındığı söylenen araziye ne oldu? Sayın Başkan.bunu da bir anlatmanızı bekliyoruz? 

4. Yıl 2018, yine kongre var... Japon medyasının en büyüğü gelmiş, hoş gelmiş. Günlük 10 milyon tirajlı bir medya Beşiktaş'a sponsor olmuş. Ne aldık sporluktan sayın başkan! Beşiktaş'ı dünyada tanımayan yok zaten. Bu medya kuruluşu Beşiktaş'ı nasıl tanıtacak merakla bekliyoruz. Hem tanıtacaklar, hem de para verecekler. Güzel bir dünya... 

Şu anda dünya medyası çalkalanıyor. 

5. Her kongre öncesi aynı şarkı, aynı nakarat... Sayın başkan hafta sonu bize 430 milyon TL'den borç aldığınız kulübü 2.1 milyar Türk lirası'na nasıl getirdiniz bir de bunu anlatır mısınız? 

6. Atilla Türker'i meşhur etmek istemediğinizi söylediniz ama bu gazeteci bombaları tek tek patlatıyor. Önce yöneticinizin ardından sizin şirketinizin kulübe kestiği faturaları bir bir ortaya çıkaran  belgeleri yayınladı. Lütfedip bunu da kongrede anlatır mısınız? 

7. Mental yorgunluğu olanlar dışarı, yorgun olamayanlar içeri. Hem bu dünyada, hem hürevi dünyada kulübümüzün büyüklüğü için can siper halde çalışacağınızdan hiç bir şüphemiz yoktur. 

Şimdiden başkanlığınız ve ekibiniz Türk Sporuna ve Beşiktaş'a hayırlı, uğurlu olsun... 

KARTAL YÜREKLİ ADAM 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI