Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 90+8'de Kenan Özer'in attığı golün ardından yaşadığı sevinç Beşiktaşlıların büyük tepkisini çekti.
Rumen teknik adam, 3-1'lik galibiyetin ardından yaptığı hareketle siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.
Maçın 71. dakikasında sarı kart gören Marius Sumudica mücadelenin son anlarında gelen 3. golün ardından ise çok konuşulan bir harekete imza attı.
TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ
Rumen teknik adam, Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere 'Sus' işareti yaptı.
Rumen teknik adam Kenan Özer'in attığı golden sonra 'kartal' pozu vererek siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.
Ayrıca Sumudica'nın Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere bakıp 'Sus' işareti yapması ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Ruman Hoca'nın hareketleri sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da tepki gösterdi.
'MAÇTAN SONRA ÖĞRENDİM'
Mücadelenin ardından açıklama yapan Sumudica, "Yapmış olduğum 'Kartal' hareketinin Beşiktaş'ın sembolü olduğunu maçtan sonra öğrendim" sözlerini sarfetti.
Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Gaziantep Futbol Kulübü, son dakikada bulduğu golle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı.
Maçın uzatma anlarında kırmızı kart gören Gaziantep'in hocası Marius Sumudica, karşılaşmanın Kalyon Stadı'nda çalan 'Antep'in Hamamları' şarkısı sonrası kendinden geçen Sumudica, bir süre dans etmişti.