Kerem Atakan transferi için takas teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin transferi için takas formülünü devreye sokuyor. 
Emirhan İlkhan'ı olaylı bir şekilde Torino'ya göndermek zorunda kalan Beşiktaş'ta bu bölge için çalışmalar devam ediyor. Siyah beyazlıların listesindeki isimlerden biri de Sivasspor forması giyen Kerem Atakan Kesgin için Beşiktaşlı yöneticiler bu futbolcunun kulübü Sivasspor'a bir öneride bulundu.

KEREM ATAKAN'A KARŞI BOYD TEKLİFİ


Fanatik'in haberine göre, genç futbolcu Kerem Atakan için Beşiktaş ve Sivasspor yönetimleri görüşme halinde. Bu görüşmelerde Beşiktaş'tan daha önce de Sivasspor'da forma giyen Tyler Boyd'u takasta kullanma önerisi geldi.
Bu gelişmeler sonrası Kerem Atakan, Sivasspor ve Beşiktaş'ın anlaşmasını bekliyor. Genç futbolcu Beşiktaş'a transfer olması durumunda hem küçüklük hayali olan Beşiktaş formasını sırtına geçirecek hem de kulübü Sivasspor'a bonservis geliri getirecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI