Kevin N'Koudou: Sıra Bende...

Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Kevin N'Koudou, takımın yarısının oynayamayacağı Başakşehir maçında kilidi açacağını söyledi.

Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Kevin N'Koudou, takımın yarısının oynayamayacağı Başakşehir maçında kilidi açacağını söyledi. 

Transfer edildiği günden bu yana sakatlıklar nedeniyle istenilen performansı gösteremeyen Kevin N'Koudou sonunda formasına kavuşuyor.
Sezon başından bu yana sadece Beşiktaş'ın deplasmanda PAOK ile oynadığı sezon ilk maçında forma giydikten sonra yine sakatlanan Fransız oyuncu, tam üç ay sonra tekrar sahaya çıkacak. Bir haftadır takımla birlikte idmanlara çıkan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun kondisyon durumu yeterli olması halinde Başakşehir maçında forma sahaya çıkacak. 

SERGEN YALÇIN'LA KONUŞTU

Covid-19, sakatlık ve cezalı oyuncu sıkıntıları sebebiyle tam 10 oyuncusu eksik olan Beşiktaş'ı  Kevin N'Koudou'dan gelen haber biraz olsun rahatlattı.

Ligin formda ekiplerinden Başakşehir'le oynanacak maçta forma giymeyi çok isteyen Fransız yıldız, teknik direktör Sergen Yalçın'la yaptığı görüşmede "Formamı çok özledim. Kendimi de çok iyi hissediyorum. Kadroda eksiklerimiz çok olabilir ama elimden geldiğince açık kapatmak istiyorum" sözlerini sarf ederek son derece hırslı olduğunu gösterdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI