Kim Bu Sorumsuz?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin dün futbolcularla yaptığı yakın temaslı görüşme tepki çekti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin dün futbolcularla yaptığı yakın temaslı görüşme tepki çekti. Görüşme sırasında Çebi'nin hemen sol tarafında bulunan eli cebinde maskesiz kişi ise merak konusu oldu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu kişinin tribün liderlerinden biri olduğu iddia edildi. 
Ancak sonradan bu kişinin Beşiktaş Futbol AŞ. başkan vekili Cenk Sümer olduğu anlaşıldı. Eski başkan Fikret Orman'ın ardından Ahmet Nur Çebi'nin sağ kolu olan Cenk Sümer'in neden bu toplatıya katıldığı merak konusu olurken koronavirüs nedeniyle 14 günlük karantina dönemini atlatan Çebi'yi ve futbol takımını riske atan bu davranış büyük eleştiri topladı.  
Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada Cenk Sümer ve buna izin veren Beşiktaşlı yetkililere tepki gösterdi. Taraftarlar özellikle Atiba Hutchinson'ın astım rahatsızlığı bulunduğuna dikkat çekerek ''Lütfen futbolculara rahatsızlık vermeyin'' uyarısında bulundular. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI