Kim bu yönetici!

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım'dan çarpıcı köşe yazısı

Kim bu yönetici!

Başkan Fikret Orman’ın Ricardo Quaresma hakkındaki sözlerini dün haberleştirdik, yalanlama geçildi. Önce, yeni yönetimin ilk toplantısını deşifre ettik. Başkan, başta transfer ve futbol komitesi olmak üzere bunları kapattığını ve kimseye görev vermeyeceğini söylüyor. Bunu haber yaptık. Akşam saatlerine yalanlama geldi. Haftalar geçti, yazdığımız gibi görev bölümü olmadı. Transferi Başkan ve Adalı yapıyor. Abdullah Avcı’nın basın toplantısında Adalı ve Melih Aydoğdu ile sohbet ederken bir yönetici daha katıldı bizlere. “Bahsi geçen haber doğru ise ispatla!” dedi.

Önce iddiaları yanıtlayın

Kendisine bu ve diğer şahitler önünde aynen şunu söyledim: “Haber kaynağımı açıklamam. Ama önce siz, kulüpten hukuk büronuza aktarılan makbuzlu milyonları ve Fulya’daki otopark ilişkileriniz hakkında ortaya atılan iddiaların söylediğiniz gibi doğru olmadığını ispatlayın, gerekirse ben de kaynağımı açıklarım.” Bin tane dava açtığını ileri sürüp uzaklaştı. Daha farklı konuşmalar da oldu ama yazmaya değmez.

Yine aynı isim çıktı!

Düne gelelim... Yine yönetim kaynaklı bilgi. Başkan’ın maaşını zamanında alamadığı gerekçesi ile kulübü şikayet eden Quaresma için verdiği haklı tepki... Bu kez yine sözde yalanlama... Küçük bir araştırma sonrası yine bu malum yönetici çıktı altından... Kendince bizleri bu şekilde rencide etme durumu var. Her doğru habere tekzip yazma alışkanlığı... Daha üç senedir tanıdığımız bu yönetici kim acaba? Koca Beşiktaş camiasını yönlendirmeye kalkıyor. Hem de hakkında bunca belgeli iddialar varken.. Evet, sizce bu yönetici kim olabilir?


ORHAN YILDIRIM 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI