Kim Bu Yönetici?

'Dünyanın piyasalarında son zamanlarda adından sıkça bahsedilen, Kripto (Şifreli) para olarak bilinen ve değerleri hakkında bir garantisi olmadığı gibi önemli ölçüde spekülasyona açık bir sistemin, BJK ile isminin anılması Siyah-Beyazlı camiada tartışılmaya devam ediyor...'

GARANTİSİ OLMAYAN PARA!

Dünyanın piyasalarında son zamanlarda adından sıkça bahsedilen, Kripto (Şifreli) para olarak bilinen ve değerleri hakkında bir garantisi olmadığı gibi önemli ölçüde spekülasyona açık bir sistemin, BJK ile isminin anılması Siyah-Beyazlı camiada tartışılmaya devam ediyor.

BİNDEN FAZLA KRİPTO PARA ÇEŞİDİ VAR!

Kripto Para; Dünya üzerinde internet aracılığıyla kullanılan, hiçbir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmayan, sanal para birimi olarak tarif ediliyor. Piyasada bugün itibariyle binden fazla çeşidi var. Bu paraların bazıları Bitcoin. Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Monero, Neo, Nem. Sanal olmaları yalnızca bilgisayar sisteminde kayıtlı olmasından kaynaklanıyor. Yani bu para birimleri Dolar gibi, Euro gibi TL gibi basılı halde fiziksel olarak bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ KRİPTO PARA PROJESİNİ NEDEN GERİ ÇEKTİ?

Ahmet Nur ÇEBİ’nin yönetime gelmesiyle, Beşiktaş’ta Kripto Para projesi gündeme gelmiş ve toplamda 1 Milyar TL’lik taraftar Token’inin piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. 2. Başkan Adnan Dalgakıran’ın özel olarak ilgilendiği bu proje bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul görmeyerek, aniden rafa kaldırılmıştı. 

KİM BU YÖNETİM KURULU ÜYESİ?

Beşiktaş’ta Son Zamanlarda Ortaya Atılan Bir İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü

Yönetim kurulu üyesi olan bir ismin, 3-4 yıl önce Alım-Satım mottosu olan ''B.N.'' firması ile Kripto para dünyasının önemli yatırımcı ve danışman firmalarından biri olan Coinsilium şirketinden 125 Bin Dolar yatırım yaptığı gelen bilgiler arasında.

Siyah-Beyazlı Camia; Beşiktaş’ta Basketbol takımıyla ismi duyulmaya başlayan Bitcoin ve Kripto Para borsası Icrypex’in tesadüf eseri mi sponsor olduğu, yoksa ileride devamı gelecek bir planın parçası mıdır sorularının cevabını arıyor.

Hakan Öncül - Duydukmu.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI