Kim nereye gidiyor!

Beşikta'ta gözden çıkarılan futbolcular "Ya Beşiktaş ya Avrupa" diyorlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, onları gözden çıkardı. Ancak o isimler, siyahbeyazlılardan kopmamak için direnmeye başladı. Luiz Rhodolfo, Veli Kavlak, Kerim Frei, Aras Özbiliz ve Ömer Şişmanoğlu, siyah-beyazlılardan ayrılmak istemediklerini net bir şekilde söylerken, Beşiktaş Yönetimi ise ne yapacağını şaşırdı. "Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayız" ifadesini kullanan futbolcuların öne çıkan sözleri ise şunlar:


LUiZ RHODOLFO: Türkiye'ye Beşiktaş için geldim. Başka bir takımda oynamam imkansız. Ayrılmam durumunda da yurt dışından gelen teklifleri değerlendiririm.


VELi KAVLAK: Ayrılmam isteniyorsa Rapid Wien beni istiyor. Oraya dönmem için şartlar oluşturulursa giderim. Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayacağımı herkes bilmeli.


AYRILMAK İSTEMİYORUM AMA


KERİM FREİ: Daha önce de söylediğim gibi Beşiktaş'tan ayrılırsam sadece yurt dışına giderim. Anadolu'da bir takımda kiralık oynamam.


ARAS ÖZBiLiZ: Bir maçta bile şans bulmadan ayrılmamın istenmesi bence haksızlık. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum.


ÖMER ŞiŞMANOĞLU: Sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Beşiktaş'ın benim için yeri çok ayrı. Ancak forma giymek istediğim takımı da ben seçmek istiyorum..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI