Kimsenin Bilmediği Cenk Tosun Gerçeği

Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferinde perde arkası aralandı. İşte CSKA Moskova ve Celta Vigo'nun da istediği Cenk Tosun'la ilgili Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu detayı...

Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferinde perde arkası aralandı. İşte CSKA Moskova ve Celta Vigo'nun da istediği Cenk Tosun'la ilgili Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu detayı...

Kariyerinin zirvesine Beşiktaş ile ulaşan Cenk Tosun, Premier Lig takımlarından Everton'a transfer olurken Siyah-Beyazlı kulübe de 22.5 milyon Euro net bonservis bedeli ve bonuslar kazandırmıştı.

CSKA VE CELTA VIGO İSTEDİ
Avrupa Şampiyonası öncesi İngiltere'den ayrılarak yeniden çıkış yakalama isteği olan 29 yaşındaki golcü ile CSKA Moskova ve Celta Vigo yakından ilgilendi.

FENERBAHÇE'Yİ DE REDDETTİ
Ancak Cenk Tosun  gelen teklifleri Beşiktaş için bekletti. Yıldız futbolcuya ocak ayında Fenerbahçe'nin de teklif yaptığı ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre, geçen yılın devre arasında sarı-lacivertli kulübün eski sportif direktörü Damien Comolli'nin İngiltere'ye gidip bizzat görüştüğü ancak olumsuz yanıt aldığı Cenk Tosun'la bu kez de yeni sportif direktör Emre Belözoğlu temasa geçti.

Ancak tecrübeli oyuncu, Türkiye'ye sadece Beşiktaş için dönmek istediğini belirtip Fenerbahçe'yi de geri çevirdi.

Tosun Paşa, siyah-beyazlı forma uğruna maaşından da indirim yapmayı göze alarak sözleşmeyi imzaladı ve bu transferde mutlu sona ulaşıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI