Kıskananlar Çatlasın!

Beşiktaş formasıyla kariyer sezonlarından birini geçiren Cezayirli yoldoz Rachid Ghezzal, Çaykur Rizespor karşısında da şovuna devam etti.

Beşiktaş formasıyla kariyer sezonlarından birini geçiren Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, Çaykur Rizespor karşısında da şovuna devam etti. 16. dakikada Kevin N'Koudou'ya harika bir asist yapan yıldız oyuncu, 75'te ise sol ayağıyla muhteşem bir gole imza attı. Süper Lig'deki asist sayısını 16'ya, gol rakamını da 5'e çıkaran Ghezzal, kariyer rekoruna da ulaştı.

21 GOLE DİREKT KATKI

Bu sezon Beşiktaş'ta 21 gole direkt katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, buna en yakın performansı Lyon döneminde gerçekleştirmişti. Ghezzal, Lyon’da 2015-16 sezonunda 10 gol ve 10 asistle dikkat çeken bir performans sergilemişti.

GHEZZAL'IN EVRAKLARI MOTORLA YETİŞTİRİLDİ

Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'a transfer hikayesi de bir hayli ilginç olmuştu. Sabaha karşı İstanbul’a gelen Cezayirli oyuncu, Beşiktaş’ın sezon başı transfer dönemindeki son transferiydi.

Beşiktaş’ta transferin son anlarına yaklaşılırken Leicester City forması giyen sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal ile anlaşılmıştı. Beşiktaş, Cezayirli futbolcunun evraklarını yetiştirebilmek için ise ilginç bir yönteme başvurmuş, FIFA TMS sisteminde Ghezzal transferini eşleştiren siyah-beyazlı yönetim, Cezayirli oyuncunun evraklarını TFF'ye motosiklet aracılığıyla ulaştırmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI