Koita'dan Beşiktaş Açıklaması

Kasımpaşa'nın golcüsü Koita, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor.

Kasımpaşa'nın 29 yaşındaki golcüsü Fode Koita, Beşiktaş'a transfar olmak istiyor.  

Burak Yılmaz'ın Lille'e transfer olmasının ardından Belçika'dan kiralıktan dönen Cyle Larin olmasına rağmen yine de forvet bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın transferde gözü Kasımpaşalı Fode Koita'daydı.

Kasımpaşa 'Hayır' dedi 

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında; Mame Thiam ve Koita ikilisiyle gol yollarında etkili olan Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'ye Mame Thiam'ı bedelsiz vermesinin ardından Koita'nın durumu, Beşiktaş tarafından gündeme getirilmişti. Ancak Kasımpaşa yönetimi, Koita'nın kendileri açısından en önemli futbolcu olduğunu ve onu satmayı düşünmediklerini belirtmişti. 

Koita'nın tercihi Beşiktaş 

Gineli forvet, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor. Kara Kartal'da top koşturma fikrine çok sıcak bakan 29 yaşındaki yıldız golcünün, Beşiktaş'tan gelen teklifi önemli bir fırsat olarak gördüğü belirtildi ve Kasımpaşa ile yaptığı görüşmede, "Kariyerime artık Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum, gereken kolaylığı göstermenizi bekliyorum" ricasında bulundu. 

Israr devam edecek

Beşiktaş'ın ise Koita konusunda ısrarının devam ettiği ve kısa zaman içerisinde Kasımpaşa ile masaya oturmayı planladığı kaydedildi.

33 gol katkısı

Kasımpaşa'nın 2015-2016 sezonunun devre arasında İngiltere'nin Blackburn Rovers takımından 300 bin Euro karşılığında renklerine bağladığı Fode Koita, 4.5 sezondur top koşturduğu Süper Lig'de toplam 87 karşılaşmaya çıktı ve 23 gol atarken, 10 da asist yaptı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI