Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Konya’da Geri Döndü, Süper Lig’de Moral Buldu!

🦅 22 Ekim 2025 Çarşamba

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan mücadelede siyah-beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrılarak önemli bir üç puan elde etti.

Mücadeleyi Ozan Ergün yönetti. Maçın ilk dakikalarından itibaren Konyaspor rakip ceza sahasında baskı kurmaya çalışsa da Beşiktaş savunması hata yapmadı.

Ndidi’den Yıllar Sonra Gol!

22. dakikada Orkun Kökçü’nün kullandığı duran topta, Wilfried Ndidi ceza sahasında iyi yükselerek topu ağlara gönderdi. Bu golle Beşiktaş 1-0 öne geçti. İlk yarı, bu skorla tamamlandı.

Tammy Abraham Sahneye Çıktı

İkinci yarıda Beşiktaş kontra ataklarla etkili olmaya başladı. 67. dakikada Konyaspor kalecisi Deniz Ertaş’ın hatasında topu önünde bulan Tammy Abraham, boş kaleye topu göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0.

85. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Abraham, ağları sarsmasına rağmen, VAR incelemesi sonucunda elle oynama gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, deplasmandan 2-0 galibiyetle ayrılarak moral buldu.

Bu galibiyetle siyah-beyazlılar, zirve yarışına yeniden tutundu.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI