Kulüpler Birliği kararını açıkladı

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçim tarihi ve süreci hakkında bilgi verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçim tarihi ve süreci hakkında bilgi verdi. İşte detaylar:


Ali Koç, toplantıya 14 kulübün katıldığını belirtirken, 6 kulübün katılamadığını ifade etti. Ancak tüm kulüplerin 18 Temmuz'da yapılacak TFF başkanlık seçimi tarihini erkene almak konusunda fikir birliğine vardığını dile getirdi.


Farklı yöntemlerin tartışıldığını ve iki seçenekleri olduğunu belirten Koç, TFF'nin başkanlık seçimini haziran ayı başında yapması için federasyon ile görüşmek üzere heyet oluşturduklarını açıkladı.


Ali Koç, TFF'nin kendi iradesiyle seçimi haziran başında yapabileceğini vurgulayarak, bu konuda gelişme olmazsa ikinci alternatifi devreye sokacaklarını ifade etti.


Seçim sürecinde imza toplama konusunda ciddi ilerlemeler kaydedildiğini belirten Koç, 1,5 günde 100'e yakın imza toplandığını ve şu an imza verileceği sözünde bulunanlarla 200'e yaklaşıldığını bildirdi.


TFF'deki seçimin çok adaylı olması gerektiğini savunan Ali Koç, geçmişteki yöntemlerle belirlenmesi durumunda aynı sorunların devam edeceğini ifade etti.


Ali Koç ayrıca, Mehmet Büyükekşi'nin tekrar aday olup olmayacağına ilişkin soruya, kulüpler adına konuşmayacağını belirterek, genel kanaatin Büyükekşi'nin aday olmayacağı yönünde olduğunu ve olması durumunda Kulüpler Birliği'nin destek vermeyeceğini söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI