Laf Taşıyan Var!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bugüne kadar Şenol Güneş'le bir sorun yaşamadığını açıkladı

ASPOR'da konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş ile iyi bir iletişimleri olduğunu belirten Orman, "Bir iş iyiye gitmeye başladığı zaman çomak sokmaya çalışan çok olur. Şenol Ağabey ve ben Karadenizliyiz. Hoca ile çok rahat çalışıyorum. Tabii ki, aile içerisinde fikir ayrılıkları olabilir. Ancak bizde kuvvetler ayrılığı var. Hocamızın alanınaçok karışmayız. Laf taşıyanlar çok olmuştur ama onlara ikimiz de gelmeyiz. Bizim hedefimiz aynı, birbirimizin rakibi değiliz" dedi. Fazla göz önünde bulunmaktan yakınan ve "Bazen çocuklarım için başkanlığı bırakacağıma dair düşünceler aklımdan geçmiyor değil" ifadesini kullanan Orman, şöyle devam etti: "Göreve geldiğimizde ilk işimiz, taraftarın güvenini kazanmaktı. Stadı yapacağımıza yönetimden bile ben ve birkaç kişi dışında kimse inanmıyordu, başardık. Bunlar taraftarlarımızın bazı alışkanlıklarını bırakmasını sağladı. Kulüp üzerinden geçinen değil, kulübe katkısağlayan bir profil oluşturduk."

Gomez'in kaybı oldu..Aboubakar dönebilir..Talisca'yı alacağız..

 Gomez'e çok kızmadım. Bizim değil onun kaybı oldu. İki senedir küme düşmeye oynayan bir takımda forma giyiyor.
 Aboubakar iyi çocuk. Belki ileride transferi olabilir.
 Talisca'nın bonservisini almak istiyoruz. Ancak şimdi en büyük konsantrasyonumuz şampiyonluk.
 Şampiyonlar Ligi'nde B.Münih'e zor bir rakip olacağız.
 UEFA ile FFP anlaşmamız mayıs ayı itibarı ile sona eriyor. Bitmesi de bizim için pek bir şey ifade etmiyor. Zaten bizim kafa yapımız buna göre çalışıyor. Ancak bazı stratejik değişiklikler yapabiliriz.
 Çok müdahil olan bir yönetici tarzım yok. Futbolda kendi içimizde bir organizasyonumuz var. Tabii ki benim o işte fonksiyonum daha baskın. Çünkü Beşiktaş'ın en büyük geliri futbol takımı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI