Lang'in gönlü yok

Beşiktaş’ta sağ bek arayışları kapsamında ismi gündeme gelen Michael Lang’ın önceliğinin Türkiye değil başka ülkeler olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ta sağ bek arayışları kapsamında ismi gündeme gelen Michael Lang’ın önceliğinin Türkiye değil başka ülkeler olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘mutlak sağ bek almalıyız’ raporu doğrultusunda bu oyuncu ile görüşmelerini devam ettiriyordu.

Beşiktaş, Michael Lang’ı transfer edecek mi ?

İsviçre basınından Blick de yer alan habere göre Beşiktaş, İsviçreli oyuncu konusunda yaptığı girişimlerde bulundu. Oyuncu ve kulübü ile görüşen Siyah-beyazlılar oyuncudan olumsuz cevap aldı. Ülkesi ile birlikte Dünya Kupası’nda mücadele eden futbolcunun Türkiye yerine İngiltere, İtalya ve Almanya Ligleri’ni tercih etmek istediği belirtildi. Gazete haberinde Lang’ı transfer etmek isteyen diğer takımlarınsa Hertha Berlin ve Borussia Mönchengladbach olduğunu yazdı.

Fikret Orman ve Şenol Güneş’in favorisi

Sağ bek konusunda Rafael da Silva ile birlikte ilk sıralarda yer alan İsviçreli futbolcuyu Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş transfer edilmesini çok istiyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI