Larin Görüşme Odasına

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

LARIN PAZARLIK MASASINDA
Beşiktaş'ta takımın skorer isimlerinden Cyle Larin'in de sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli futbolcuyla siyah-beyazlı idareciler arasında pazarlıkların devam ettiği, Kanadalı santraforun sözleşmesinin uzatılmasının daha kuvvetli ihtimal olduğu ifade edildi.

VIDA'YA İNDİRİMLİ SÖZLEŞME
Siyah-beyazlıların maaş yükü anlamında en fazla sorun olan Domagoj Vida ile de indirimli sözleşme üzerinden pazarlıklarına devam ettiği ortaya çıktı. Hırvat savunmacının Süper Lig deviyle bitecek olan sözleşmesini uzatmak istediği öğrenildi.

SOUZA KESİN OLARAK KALACAK
Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon elde ettiği çifte şampiyonlukta takımın dinamosu olan Josef de Souza'nın sözleşme süresi sezon sonunda tamamlanacak. Brezilyalı orta sahanın sözleşmesinde yer alan "20 maç oynarsa, uzatma opsiyonu devreye girer" maddesinin kesin olarak kullanılacağı öğrenildi. Josef de Souza bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 resmi maçta forma şansı buldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI