Larin Krizinin Perde Arkasında Ghezzal Var!

Beşiktaş ile Cyle Larin arasında yaşanan sözleşme krizinin perde arkasında neler yaşanıyor?

Spor Toto Süper Lig'de istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayan Beşiktaş'ta idareciler hem iç hem de dış transfer için çalışmalarına hız verdi. Sergen Yalçın'la yolların ayrılmasının ardından göreve sezon sonuna kadar Önder Karaveli getirildi. Siyah-beyazlılarda Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi konusunda hazırlıklar sürerken, yıldız futbolcunun performans düşüklüğünün nedeni belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Önder Karaveli yönetiminde çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'e verilen ara öncesi dinlenmeye geçti. Siyah-beyazlılarda Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi için kurmaylar girişimlerine hız verirken yıldız futbolcuyla pazarlık masasında orta yol bulunamaması sahaya yansıdı. Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcunun performans düşüklüğünün sebebi ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

BEŞİKTAŞ'TA LARIN SIKINTISI 

Kartal’da Öznur Kablo Yeni Malatyaspor deplasmanında forma şansı bulamayan Cyle Larin’in son dönemde yaşadığı mental ve fiziksel sorunlar dikkat çekiyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki Kanadalı futbolcu kariyeriyle ilgili belirsizlik yüzünden sıkıntı yaşıyor.

KENAN KARAMAN SÜRPRİZİ 

Teknik Direktör Önder Karaveli, Malatyaspor karşısında hücum hattının sol kanadında sürpriz şekilde Kenan Karaman’a forma verirken, Cyle Larin ile Güven Yalçın’ı yedek soyundurdu. Karaveli orta sahaya verdiği destek ve rakibin oyun planı nedeniyle ilk 11’de Kenan’ı tercih ettiğini açıklamıştı. Güven Yalçın ve 17 yaşındaki Emirhan İlkhan 67. dakikada oyuna dahil olurken, Cyle Larin hiç şans bulamadı. Kanadalı forvet, Malatya’nın 84. dakikada penaltıdan beraberlik golünü bulmasından sonra da düşünülmedi.

RACHİD GHEZZAL'LA AYNI ÜCRETİ İSTEDİ 

Fanatik'te yer alan habere göre; bu durumun perde arkasında Larin’in kafasının karışık, motivasyonun ise düşük olmasının bulunduğu ifade edildi. Yeni sözleşme için Beşiktaş Yönetimi ile geçtiğimiz günlerde masaya oturan başarılı futbolcu, Rachid Ghezzal’la aynı yıllık ücreti istediği için olumsuz yanıt almıştı. Cezayirli yıldız, Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon 250 bin euro kazanıyor.

HENÜZ KARARINI VERMEDİ 

Yurt dışından çok ciddi teklifler alan Larin geleceğiyle ilgili henüz net bir karar veremedi. Golcü oyuncunun bu durumdan olumsuz etkilendiği ve hem antrenman hem de maç performansının bir hayli düştüğü kaydedildi.

TEKLİFLER VAR

Menajeri aracılığıyla İngiltere, Fransa, Rusya ve bazı Körfez ülkelerinden transfer teklifleri alan Cyle Larin, Beşiktaş’la anlaşamazsa sezon sonu bedelsiz olarak takımdan ayrılacak. Güncel bonservis değeri 11 milyon euro olan Larin’in olası vedası siyah-beyazlılar için maddi olarak da ciddi bir kayıp oluşturacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI