Larin: Yapabileceğime inanıyorum

Beşiktaş'ın Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin, ''Beşiktaş'ta artık birinci santrafor olmak istiyorum'' dedi.

Son dönemde fazla forma şansı bulamamasını değerlendiren Larin, "Şu anda Beşiktaş'ta oynamıyorum ama bence birinci santrfor olabilirim. Yapabileceğime inanıyorum. Bu, sadece ritmimi tekrar yakalamak ve goller atmakla bağlantılı. Böyle takımlarda oynarken, bunu yapmak zorundasınız. Motive durumdayım. Rekabeti severim. Sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim ve yakın bir zamanda formayı alacağıma inanıyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ ÜST DÜZEY...

Beşiktaş'a övgülerde bulunan Kanadalı golcü, "Avrupa'ya giderek kendimi geliştirmem benim için önemliydi. Beşiktaş çok iyi bir takım. Ayrıca dünyanın üst düzey ve en çok tanınan takımlarından biri. Benim için harika bir hamle oldu. Beşiktaş'ta Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi gibi üst düzeyde oynayan futbolcularla antrenman yaparak kendimi daha çok geliştiriyorum. Bu yüzden iyi oldu" şeklinde konuştu.

Cyle Larin sözlerini "Kariyerime Orlando'da başladım. Orada oynamı sevdim. Taraftarlar benim için harikaydı. Bana çok şey verdiler. Onlara teşekkür ediyorum ve Orlando'yu desteklemeye devam ediyorum" sözleriyle tamamladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI