Larin'de Flaş Gelişme

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş bu sezonda kupayı müzesine götürmek istiyor. İç transferde de hareketli günler geçiren Siyah-Beyazlı yönetimde gündem Larin... Ocakta Kanadalı yıldızla son kez masaya oturacak olan Beşiktaşlı kurmayların yine anlaşma olmazsa gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. İşte detaylar... (BJK transfer haber)

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi uzatmak için büyük uğraş verdiği Cyle Larin konusunda son kararını verdi. Takvim'in haberine göre; Siyah- Beyazlılar devre arasında Kanadalı golcüyle son kez masaya oturacak. Eğer aradaki ekonomik sıkıntılar çözülemezse B planına geçilecek. Yönetim sezon sonunda serbest kalacak olan Larin için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yöneticilere, "Larin sezon sonu bedavaya gidecekse, devre arasında para kazanmaya bakalım" dediği öğrenildi. Genç yıldıza 2-3 takımın talip olduğu ifade ediliyor.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI