Larin'de Olympiakos İddiası

Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirttiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Larin'le ilgili sürpriz bir iddia geldi. Nova Sport Radyosu, Emenike'yi kadro dışı bırakan Olympiakos'un, Kanadalı oyuncu Larin'in kulübü Orlando City ile satın alma konusunda anlaştığını iddia etti.

22 yaşındaki futbolcunun Orlando City ile 2019 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu savunan ABD kulübü, oyuncunun, bu ay sonunda başlayacak sezon öncesi kampına katılmasının beklendiğini açıklamıştı. Orlando'nun basın sözcüsü Diogo Costcho, Amerikan haber sitelerine yaptığı açıklamada Larin'in hala kendi futbolcuları olduğunu ve Beşiktaş'ın hukuksuz bir anlaşma yaptığını söylemişti.

Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise, ''Normalde oyuncunun sözleşmesi 31 Aralık'ta bitiyordu. Fakat oyuncu bizimle görüşmeye başlayınca kulübü tek taraflı sözleşmesini uzatmış. Yani tek taraflı sözleşme opsiyonu kullanımı söz konusu. FIFA tek taraflı opsiyon uzatmalarında her zaman oyuncunun lehine kara veriyor. Biz de Amerikan Federasyonu'na değil FIFA'ya bağlıyız. Dolayısıyla da burada herhangi bir olumsuz durumda FIFA bizim lehimize karar verir'' açıklamasını yapmıştı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI