Lens'e teklif var

Jeremain Lens için flaş transfer iddiası...

Beşiktaş’ta son iki yıldır forma giymesine rağmen inişli çıkışlı grafik ortaya koyan Jeremain Lens hakkında İngiltere’den transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. İngiliz basını Championship takımlarından Leeds United’ın transferi için girişimlerini sürdürdüğü Jeremain Lens konusunda, ocakta Beşiktaş’a teklif yapacağı iddia ediliyor. Marcelo Bielsa’nın çalıştırdığı Leeds United’in, Lens’le ilgilenmesi son dönemde İngiliz basınının çok fazla gündeminde olan bir başka konu. Hollandalı oyuncunun tapusunun Beşiktaş’ta kalması ve sezon sonuna kadar kiralanması gündemde.

Jeremain Lens, Beşiktaş’tan ayrılacak mı ?

Akşam’da yer alan habere göre Leeds yönetiminin bu oyuncuyu satın alma opsiyonuyla ocak ayında kadrosuna katması, performansından memnun kalması halinde de sezon sonunda tapusuyla alması planlanıyor. Norveç’teki Sarpsborg maçını Leeds United’ın scoutlarının da izlediği, İngiliz yetkililerin gecenin yıldızı Lens’ten çok etkilendiği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI