Lens'te son dakika... Kararını verdi

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Jeremain Lens, Feyenoord'un teklifini beğenmedi.

Hollanda ekibi Feyenoord, Lens’e 6 ay için 550 bin Euro önerdi. Yıldız oyuncu, “Kulübüm ile görüşün maaşımın geri kalan kısmını onlar ödesin” dedi. Kartal bu öneriyi kabul etmedi ve transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlandı.
Jeremain Lens ayrılmamakta kararlı... Daha önce Katar’dan gelen teklifleri geri çeviren Hollandalı oyuncu bu kez de Feyenoord’un teklifini kabul etmedi. Hollanda temsilcisi, yıldız oyuncuyu kiralamak adına Beşiktaş ile el sıkışsa da Lens’le anlaşamadı. Feyenoord 6 ay için tecrübeli kanat oyuncusuna 550 bin Euro önerdi. 32 yaşındaki oyuncu ise “Kulübüm ile görüşün, maaşımın geri kalan kısmını onlar ödesin” dedi. Feyenoord bu öneriyi Kara Kartal’a iletti ancak olumlu yanıt alamadı. Deneyimli futbolcu, Siyah-Beyazlılar’dan senelik 2.3 milyon Euro garanti ücret alıyor.

‘Beşiktaş’ta kalmak istedi’
Transfer görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat da açıkladı. Lens’i, Türkiye’ye getiren ilk adam olan Hollandalı çalıştırıcı, “Onu istedim ancak o Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyledi. Kulübü ile 2.5 yıl daha sözleşmesi var. Taraftarımız merak etmesin zaman dolmadan birini bulacağız” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI