Lens'ten Çarpıcı Açıklamalar

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, kendi performansı ve takımı hakkında açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş'ın sezon başında Sunderlan'den transfer ettiği Jeremain Lens, DHA'ya Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi serüveninden Süper Lig'deki yarışına, kupada oynayacakları Fenerbahçe rövanşına ve kendi performansına dair bir çok konuda açıklamada bulundu.

 Lens, son zamanlarda sürekli eleştirildiğinin fakında olduğunu dile getirerek, "Burada istenilen seviyemi yakalamış değilim. Yapmam gerekenlerin farkındayım. En kısa sürede taraftarların beklentisine karşılık vereceğim'' dedi.

Beşiktaş'ın yıldızı Jeremain Lens Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki fark için, "İki kulüp arasında bir kıyaslama yapmak istemiyorum. 1 sezon Fenerbahçe'de oynadım ve şimdi artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Doğrusunu söylemek gerekirse burada istenilen seviyemi yakalayabilmiş değilim. Kendime, potansiyelime inanıyorum. Kulüp ve taraftarlar bana büyük destek veriyor. Onların beklentilerinin, burada yapmam gerekenlerin farkındayım. En kısa sürede onların bu beklentisine karşılık vermek istiyorum"  diye konuştu.

Beşiktaş'a gelme sebepleriyle ilgi de konuşan Lens, ''"Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Üst üste 2 şampiyonluk yaşadı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadık bu sezon. Bu tabii ki de bir sebepti ama tek sebep değildi. 'Come to Beşiktaş' sloganı benim için tamamen yeni bir şeydi. Bence çok güzel, yaratıcı ve sıra dışıydı. Beşiktaş'ın tanınırlığını, bilinirliğini ciddi bir şekilde artırdı" dedi.

Sürekli forma şansı bulamamasına rağmen Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi performansına da değinen tecrübeli futbolcu, ''"Her oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister, daha fazla süre almak ister ama bununla ilgili hiçbir zaman garanti yoktur. Burada kararları teknik direktör verir. Bu gayet açık.  Bayern Münih eşleşmesinde biraz şansız olduğumuzu söyleyebilirim. Ancak Avrupa'da ciddi bir iz bıraktık. Bence gelecekte de bu performansı göstermeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Everton'a transfer olan Cenk Tosun'la da ilgili konuşan Hollandalı yıldız, "Cenk tabii ki çok iyi bir oyuncu. Bunu Beşiktaş'ta kanıtladı. Burada o pozisyonda oynayan çok önemli arkadaşlarımız var. Artık Cenk'in yaptığı işleri yapmak onların görevi" diye konuştu.

İlk yarıdaki Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçındaki pozisyonları için "Pozisyonları kaçırmamın nedeni çok basit, o pozisyonlarda doğru seçimi yapmadım. Yapsaydım zaten gol atmış olurdum.'' dedi ve bu pozisyonları kaçırdığı için pişman olduğunu ekledi.

Kulübede oturmasına profesyonelce yaklaşan Lens, "Quaresma ve Babelin yedeği değilim. Burada sıralama yok, kararı hoca verir. Ben nihayetinde bu kulübün oyuncusuyum.'' şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışını ve Galatasaray maçını da değerlendiren tecrübeli orta saha, Kesin olan bir şey var; 8 maçı kazanırsak şampiyon oluruz. Galatasaray maçı düğümü çözer mi, çözmez mi bilmiyorum ama kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç. Çünkü, doğrudan rakibimizle oynayacağız. Oradan kaybetmeden dönmemiz gerekiyor" dedi.

Jeremain Lens, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 2-2'lik skorun rövanşında Kadıköy'de oynayacakları Fenerbahçe maçı için "Tabii ki zor bir maç ama biz daha iyi bir takımız. İyi bir rakibe karşı oynayacağız ve inanıyorum ki orada kazanmak için şansımız yüksek." yorumunu yaptı.

Lens, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon siyah beyazlı formayla çıktığı 25 maçta 4 gol 5 asist ile oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI