Lens'ten sakatlık açıklaması

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Pepe ve Jeremain Lens, Süper Lig'in ilk haftasında 2-1 kazandıkları Akhisarspor karşılaşmasını değerlendirdiler

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Pepe ve Jeremain Lens, Süper Lig'in ilk haftasında 2-1 kazandıkları Akhisarspor karşılaşmasını değerlendirdiler. Lens, maç sonrası yaptığı açıklamada sakatlığının ciddi olmadığını söyledi.

Beşiktaş, Süper Lig'e Akhisarspor galibiyetiyle başladı. 3 puanı 2-1'lik skorla alan Beşiktaş'ta ilk golü atan Pepe ve 2. golün asistini yapan Jeremain Lens maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı Jeremain Lens "Sakatlığım çok ciddi gibi gözükmüyor. Geçen yıl, en iyi sezonum değildi. Daha iyi performans göstermek için çok çalışıyorum. Umarım bu sezon daha iyi geçecek. Geçen sezon da iyi çalışmıştım, ama demek ki daha sıkı çalışmak gerekiyor. Umarım bu sezon başarılı olabilirim." diye konuştu.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI