Ligler 4 hafta ertelendi

Türkiye'de spor faaliyetleri 4 hafta ertelendi.

Kartalhaber.com Ankara'dan bildiriyor... 


Türkiye'de spor faaliyetleri 4 hafta ertelendi. Ankara'da yapılan olağanüstü toplantıda Gençlik ve Spor bakanlığıyla görüşen federasyon başkanları liglerin ertelenmesi için talepte bulundular. 

Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun başkanlığındaki toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, diğer federasyon başkanları Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil katıldı. 
Toplantıda bütün önerileri dikkatle dinleyen Mehmet Muharrem Kasapoğlu toplantıda yaptığı konuşma, "Teknik adam ve sporculardan erteleme isteği var. Biz de erteleme kararı aldık. Türkiye'deki sportif etkinlikler ileri tarihe ertelenmiştir. yabancı sporcular yurtdışına çıkmak isteseler de 14 günlük karantina döneminden taviz verilmeyecek" dedi. 

Basketbol Federasyonu Başkanı hidayet Türkoğlu ise, "Yabancı oyuncularımız maçlara çıkmak istemiyoruz Erteleme en iyisi" ifadesini kullandı.  
Görüşmenin sonunda türkiye'de spor faaliyetlerinin 4 hafta ertelenmesine karar verildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

Haber: Mehmet Sunal 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI