Liverpool'dan Vida için yeni teklif

Beşiktaş’ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida’yı kadrosuna katmak isteyen Liverpool’un daha önce yapmış olduğu teklifi yükselttiği belirtildi.

 Hırvatistan Milli Takımı ile ortaya koyduğu performansla birçok takımın transfer listesinde yer alan yıldız oyuncuya İngiltere’den Everton, Fulham, Leicester City’nin yanı sıra Liverpool’un da ısrarı devam ediyor. İngiliz basınından The Sun’da yer alan habere göre Ada ekibi, daha önce 15 milyon Euro civarındaki rakamı 20 milyon Euro’ya yükseltti. Gazete haberinde Siyah-beyazlı kulübün 35 milyon Euro’nun altına inmeyeceğini yazdı.

Metin Albayrak’tan Domagoj Vida açıklaması

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, İngiliz ekiplerinin gözdesi konumundaki futbolcunun satılıp satılmayacağı ile ilgili olarak dün TRT Spor’a şu açıklamayı yapmıştı: “Vida’nın ülkesi için ve kendi adımıza mutluyuz. Beşiktaş için umut verici. Transferlerimizin başarılı olduğunu düşünüyorum. Herkesin kafasında bir futbol hayali var, hep mükemmeli istiyoruz. Vida’yı büyük takiplerle, büyük ısrarlarla bünyemize kazandırdık. Her futbolcu satılabilir, Vida’ya gelen teklifler var. Değerlendiriyoruz. Gidecek, onu gözden çıkardık diye bir şeyimiz söz konusu değil” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI