Loris Karius izdihamı (Video)

Beşiktaşlı taraftarlar yeni transfer Loris Karius'u müthiş bir şekilde karşıladı.

Beşiktaşlı taraftarlar yeni transfer Loris Karius'u müthiş bir şekilde karşıladı. Beşiktaş’ın Liverpool’dan kiraladığı kaleci Loris Karius, İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ın yeni file bekçisi Karius, İstanbul’a ayak bastı. Siyah-beyazlıların Liverpool’dan kiralık olarak renklerine bağladığı başarılı eldiven Loris Karius, İstanbul Atatürk Havaalanı’na geldi. Çok sayıda siyah-beyazlı taraftar tarafından karşılanan Alman file bekçisine, havaalanında siyah-beyazlı kulüp yetkilileri eşlik etti. 

Çıkışta zor anlar yaşayan Karius, tezahüratlar eşliğinde havaalanından ayrıldı. 



Loris Karius havalimanı çıkışı kız arkadaşıyla birlikte Başkan Fikret Orman'la yemekte buluştu.  
Karius, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Loris Karius'un 2 yıllığına Beşiktaş'a kiralandığının açıklanmasının ardından açıklama yaptı.

Alman hoca, 25 yaşındaki golcünün Beşiktaş'a transfer olmayı istediğini söylerken; "Karius'a dün veda ettik. Bunu dört gözle bekliyordu, onun için iyi bir hamle oldu. İyi bir yaşta, fantastik bir kaleci. Herkes bizim defansif olarak kendimizi çok geliştirdiğimizi söylüyor ama Alisson daha 3 maçtır burada. Bu gelişim Loris kaledeyken başladı." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 176 kez kaleyi devralan Loris Karius, 62 kez kalesini gole kapattı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI