Loris Karius transferinde perde arkası gelişmeleri

Beşiktaş’ta Fabri’nin Fulham’a transfer olmasının ardından kaleci arayışları sürdüren ve Liverpool’un Alman kalecisi Loris Karius için teklite bulunan yönetim İngiliz kulübünden yanıt bekliyor.

Beşiktaş’ta Fabri’nin Fulham’a transfer olmasının ardından kaleci arayışları sürdüren ve  Liverpool’un Alman kalecisi Loris Karius için teklite bulunan yönetim İngiliz kulübünden yanıt bekliyor. 

Şenol Güneş’ onay verdi 

Akhisarspor, LASK Linz ve Erzurumspor maçlarında kaleci Tolga’nın performansından sonra yönetim kaleci arayışlarına hız vermişti. Gündeme gelen isimlerden Karius için Şenol Güneş’ten de onay çıkınca yönetim, İngiliz ekibine teklifini yaptı. Öte yandan İngiliz Daily Mirror gazetesi de bugünkü sayısında Roma’dan Brezilya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Alisson’un transferinden sonra Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp’un rotasyonda arkaya düşen Karius’un uygun şartlarda ayrılmasına onay vereceğini haberleştirmişti.

Beşitaş, Loris Karius’u transfer edecek mi?

Kulislerde konuşulanlara göre Siyah-beyazlı yönetim, Liverpool’a Alman kaleciyi iki yıllığına kiralamak için 2 milyon Euro teklif etti. Kaleciye de yıllık 1.4 milyon Euro önerildi.  2016 yılında Mainz’den Liverpool’a transfer olan Karius, 25 yaşında ve 1.90 boyunda. Alman kalecinin kulübü ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI