Loris Karius'la yollar ayrılıyor mu?

Beşiktaş’ta son haftalarda yediği hatalı gollerle büyük tepki toplayan Loris Karius hakkkında İngiltere’den de flaş bir iddia geldi.

Beşiktaş’ta son haftalarda yediği hatalı gollerle büyük tepki toplayan Loris Karius hakkkında İngiltere’den de flaş bir iddia geldi. Siyah-beyazlı takım, sezon başında Alman kaleciyi iki yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş Loris Karius ile yollarını ayıracak mı ?

Geldiği günden beri inişli çıkışlı grafik sergileyen yıldız oyuncu ile yolların ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atılıyordu. Şenol Güneş de Konyaspor maçından sonra ‘Kalede büyük sorun yaşıyoruz. İmkan olsa Tolga Zengin’i oynatırdım’ diyerek Karius’a fazla güvenmediğini açıklamıştı.

Beşiktaş, sözleşmesini fesh etmek istiyor

İngiltere’nin kuzey bölgesinin etkili gazetelerinden Liverpool Echo gazetesi de Alman kaleci hakkında bir haber yaptı. Güneş’in açıklamalarına da verilen haberde Beşiktaş’ın Karius ile sözleşmesini fesh etmek istediği yazıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI