Loris Karius'tan flaş karar

Beşiktaş'ta taraftarların büyük tepkisini çeken Loris Karius, kendisine takım arıyor.

Sivasspor maçında hatalı golleri yiyen Karius, Erzurum karşılaşmasında da topu 3 kez ağlarda gördü. Taraftarın tepki gösterdiği Karius, menajeri aracılığıyla kulüp aramaya başladı. 


Takıma geldiği ilk günden bu yana inişli-çıkışlı bir futbol ortaya koyan Loris Karius, özellikle son dönemdeki performansı ile adeta dibe vurdu. Ligde oynanan Sivasspor maçında mağlubiyette pay sahibi olan Alman file bekçisi, kupada gerçekleşen Erzurumspor mücadelesinde de hatalı goller yemeye devam etti. Bu durum sonrasında 26 yaşındaki eldivenin bileti kesildi. Karius’un bu gelişmeler sonrasında ise ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala menaceri aracılığıyla ülkesi Almanya’nın yanı sıra İngiltere’den kulüp aramaya başladığı öğrenildi. Bu sezon 24 maça çıkan Karius, kalesinde 36 gol gördü. Karius giderse, kaleye de transfer ihtiyacı duyulacak. Ya da Utku ile devam edilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI