Lyon başkanından itiraf

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas'tan çarpıcı 'Beşiktaş' yorumu

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, Beşiktaş'a teşekkür etti ve "Muhteşem bir maç seyrettik. 2 maçta da şans bizden yanaydı" dedi.

Sahada iki takımın harika bir performans sergilediğini ifade eden Aulas, "2 harika takım vardı sahada ve yarı finale çıkabilmek için her şeylerini verdi bu iki takım. Beşiktaş çok iyi oynadı aslında ve sahada gerçekten çok iyi organize oldular. Ama penaltılarla da olsa kazandık, mutluyuz" diye konuştu.

Beşiktaşlı taraftarların ve yöneticilerin kendilerini çok iyi ağırladığını belirten Aulas şöyle devam etti:

BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ TAKIM

"İlk maçta istemediğimiz bazı olaylar yaşanmıştı ama bugün burada çok güzel bir atmosfer vardı. Beşiktaş çok iyi bir organizasyon yaptı. Öğlen Fikret Orman ile yediğim yemekten de çok keyif aldım. Bizi çok iyi karşıladılar gerçekten. Her şey mükemmeldi." 

Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu da belirten Jean Michel Aulas "Beşiktaş çok iyi bir takım. Ben inanıyorum ki Beşiktaş bu kupayı yakın zamanda kazanacak. Gerçekten ilk maçta şanslı bir galibiyet almıştık bugünde penaltılar ile şans gene yanımızdaydı. Tekrar belirtiyorum bugün burada çok iyi 2 takımın maçını izledik" diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI