Mahmut Tekdemir neden Beşiktaş'a transfer olmadı?

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Milli Takım'da yıldızı parlayan Başakşehirspor'lu Mahmut Tekdemir'i transfer etmek istemişti.

Şenol Güneş, geçen akşam Arnavutluk karşısında herkesi şaşırtarak Mahmut Tekdemir’i 11’de başlattı… tecrübeli oyuncu girdiği 6 ikili mücadelenin tamamını kazandı. Yüzde 93 isabetli pas yaptı. 3 de atak kesti. İşin ilginci Şenol Güneş’in hem geçen sezon hem de bu sezon alınması için listenin birinci sırasına yazdığı ilk ismin Mahmut olduğu ortaya çıktı. Ama yönetimin geçen sene Mavuba’nın peşinde koştuğu, daha sonrada Medel’in varlığı yüzünden Başakşehir’e bir teklif yapmadığı ortaya çıktı.

OĞUZHAN 21 KİŞİLİK KADROYA GİREMEDİ AMA HAYAL KIRIKLIĞI YOK

Beşiktaş’ta formasını kaybeden ama Şenol Güneş tarafından milli takıma alınan Oğuzhan, geçen akşam Arnavutluk maçının 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Güneş’in aldığı bu karar sonrası şok olan Oğuzhan’ın buna rağmen bir hayal kırıklığı yaşamadığı ise gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI