Mandzukic Maaşını İade Etti

Beşiktaş'ın transfer gündemini uzun süre meşgul eden Mario Mandzukic, ara transfer döneminde tercihini İtalya'nın Milan Kulübü'nden yana kullanmıştı. arasında son anda tercihini

Ara transfer döneminde bedelsiz olarak Milan'a katılan Mario Mandzukic, sakatlıklardan ötürü son 3 ayda 12 maçta forma giyemedi. Serie A'da Inter yenilgisine kadar şampiyonluk iddiasını sürdüren Milan, Hırvat futbolcudan verim alamadı. Mario Mandzukic de Mart ayında süre alamaması nedeniyle maaşını kulübe iade etti. İtalyan basını, Mandzukic'in bu anlamlı hareketini gündeme taşıdı.

47 gündür sahalardan uzaktı

19 Şubat'ta şiddetli kas ağrıları nedeniyle tedavilerine başlanan Mandzukic, 7 Nisan'da; yani 47 gün sonra sahalara geri döndü. Mart ayında sakatlıklardan ötürü sahaya çıkamayan futbolcu, en son Kızılyıldız ile oynanan mücadelenin 82. dakikasında sakatlanıp; maçı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.

Maaşı Milan Vakfı'na 

İtalyan La Gazetta Dello Sport Gazetesi'nde çıkan haberde, Milan Başkanı Paolo Scaroni'nin; Mart ayı ödemesini iade Mandzukic'in maaşının Milan Vakfı'ndaki gençler için kullanılacağını açıkladı.

Henüz golü yok 

Milan'la şimdiye kadar 5 maçta forma şansı bulan Mario Mandzukic, bu maçların toplamında 158 dakika süre bulurken; gol veya asist yapamadı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI