Manuel Fernandes'in menajerinden Beşiktaş açıklaması

Manuel Fernandes'in menajeri oyuncusuyla Beşiktaş'ın ilgilendiğini belirtti.

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan futbolcularından Manuel Fernandes’in menajerinden yeni bir açıklama geldi. Oyuncunun menajeri Paulo Barbosa, Siyah-beyazlı takımın Fernandes’e ilgisini doğrular açıklamalar yaptı.

Beşiktaş, Manuel Fernandes’i transfer edecek mi ?

Lokomotiv Moskova ile henüz yeni sözleşme imzalamayan Portekizli yıldız, Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alsa da oyuncunun yüksek ücret istemesinden dolayı bu transfer şu anlık gerçekleşmiyor. Fernandes, Beşiktaş’ın teklif ettiği rakamlara inmesi halinde Siyah-beyazlılar girişimde bulunacak. Portekizli oyuncunun menajeri Rus basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın Fernandes ile ilgilendiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Beşiktaş, Fernandes’i istiyor. Teklifleri var. Ancak Manuel Fernandes’in önceliği Lokomotiv Moskova ve kulübüyle sözleşme yenilemek istiyor”

Fikret Orman’dan Manuel Fernandes açıklaması

Öte yandan geçtiğimiz ay içinde Süper Lig’in yayıncı kuruluşuna açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, Portekizli oyuncunun transfer edilip edilmeyeceği ile ilgili bir soruya ise şu cevabı vermişti: “Fernandes gelmek istiyor. Gidiş şeklinden memnun değildim ama bir insan hatasını kabul ediyorsa, ikinci şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Quaresma’da yaptık, iyi oldu. Manuel ile ilgili taraftarın bir isteği var, bir konuşmam lazım. Maliyet koşullarına bakmak lazım. Tabiki en önemlisi burada Şenol Güneş’i nasıl bir düşüncesi var. Onun fikrini almamız gerekiyor”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI