Marco Reus hamlesi

Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus'un Beşiktaş'a transferi için adımlar atılıyor.

Beşiktaş, Marco Reus Transferi İçin Girişimlerde Bulunuyor

Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadroda önemli değişiklikler yapmayı ve saha içinde liderlik rolünü üstlenecek oyuncuları kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu kapsamda, Alman futbolcu Marco Reus'un transferi için girişimlerde bulunulduğu bildiriliyor.


Transfer görüşmeleri başlıyor 

Geçtiğimiz ay başlayan görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor ve Borussia Dortmund'un 34 yaşındaki hücum oyuncusu Reus, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Bu durum, Beşiktaş Yönetimi tarafından önemli bir fırsat olarak değerlendirildi ve transfer için tüm olanaklar seferber edildi.

Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu, Marco Reus'un transferini sezon sonu öncesinde tamamlamak için yoğun bir çaba harcıyor. Siyah-Beyazlılar, Reus'u kadrolarına katmak için kararlılıkla çalışıyorlar.


Bu sezon, 37 maçta forma giyen Marco Reus, 7 gol atıp 7 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Bu istatistikler, tecrübeli oyuncunun kalitesini ve potansiyelini ortaya koyuyor.

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI