Marko Pjaca geliyor

Beşiktaş süper transfer için düğmeye bastı.

Çizme medyası, Beşiktaş'ın Serie A ekiplerinden Fiorentina ile olan kiralık sözleşmesini fesheden 23 yaşındaki Marko Pjaca ile ilgilendiği iddia etti.

Siyah-beyazlı yönetim, Ryan Babel'in yerini doldurmak için düğmeye bastı.

Hollandalı yıldız için Fulham ile anlaşmaya varan yönetim, ilk olarak Kopenhag'ta forma giyen 24 yaşındaki Viktor Fischer ile temasa geçti.

Oyuncunun menajerinden olumlu yanıt alan Beşiktaşlı yetkililer, Kopenhag kulübüne yaptıkları kiralama teklifine yanıt bekliyor.

Bu arada diğer alternatifleri de değerlendirmeye alan siyah-beyazlıların rotasını İtalya'ya çevirdikleri ortaya çıktı.

Ryan Babel'i Fulham'a kiralık olarak veren Beşiktaş; yerini İtalya'nın Fiorentina'da kiralık olarak forma giyen ancak kulübü Juventus'a geri dönen 23 yaşındaki Marko Pjaca ile dolduracak

İtalya basınından Violanews, siyah-beyazlı ekibin Marko Pjaca transferi için girişimlere başladığını duyurdu. 23 yaşında ve 1.86 boyundaki Hırvat futbolcu Marco Pjaca sol kanatta forma giyiyor.

Aynı zamanda sağ kanat ve santrfor mevkilerinde de görev yapabilen Marco Pjaca, bu sezon Fiorentina'da çıktığı 16 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Juventus'un 2016 yılında Dinamo Zagreb takımından 23 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Marco Pjaca daha önce Schalke 04 takımında yine 1 sezon kiralık olarak forma giymişti.

Beşiktaş'ın talip olduğu Marco Pjaca, bugüne kadar 191 resmi karşılaşmada forma giydi. Rakip fileleri 43 kez havalandıran Hırvat futbolcu, 27 de asist yaparken; toplamda 70 gole direkt olarak katkıda bulundu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI