Mats Hummels: Beşiktaş'a İki Bilet Benden

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde yarın akşam Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bayern Münih'te futbolculardan Mats Hummels, düzenlenen basın toplantısında ilginç bir açıklama yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde yarın akşam Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bayern Münih'te futbolculardan Mats Hummels, düzenlenen basın toplantısında ilginç bir açıklama yaptı. 

Mats Hummels basın toplantısında şu açıklamayı yaptı: 

"İki arkadaşıma bileti ben aldım"


Takım halinde savaştığımız zaman şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş maçında ikili mücadeleler sert geçecektir. Biz de buna göre hazırlandık. Beşiktaş'ın eski stadını biliyordum. Şimdi yeni statlarının çok iyi olduğunu da duydum. Büyük yıldızlara sahipler ve eğer yanlış analiz yaparsak yanılgıya uğrarız. Yarın oynanacak maçta Beşiktaş taraftarlarının da statta olacağını biliyorum.İki Türk arkadaşıma bizzat ben bilet aldım. 

"SERT MAÇ OLACAK"

Beşiktaş maçında mücadeleden kaçmayacaklarını vurgulayan Alman yıldız, "Takım sonuna kadar savaşıyor, sonuna kadar oynuyor. Futbolcular ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Hep beraber takımı bu seviyeye getirdiğimizi düşünüyorum. Ofansif ve defansif olarak çok iyi çalışmamız gerekiyor. Arada hatalar yapabiliriz ama komple takımı değiştiremeyiz. Umarım ki bu seviyede çok çok iyi mücadele edeceğiz. Hiçbir mücadeleden kaçmayacağımızı belirtebilirim." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'I KÜÇÜMSEYEMEZSİNİZ"

Beşiktaş'ı tanıyıp tanımadığı sorulan tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'ın eski stadını biliyorum, yeni bir statları olduğunu ve güzel bir atmosfer olduğunu biliyorum. Çok sesli olduklarını biliyorum. Çok çok büyük isimler var takımda oynayan. Böyle bir takımı yanlış analiz edip, küçümseyemezsiniz. Dikkatli olmamız gerekir." cevabını verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI