Mbaye Niang İçin Transfer Operasyonu

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni sezonda forvet transferi için Simy ya da Mbaye Niang'ın de transfer edilmesi için rapor hazırladı.

Beşiktaş Yönetimi,  Vincent Aboubakar’la anlaşsa bile Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kamerunlu oyuncuyu birinci forvet olarak düşünmüyor… forvet hattı için ilk günden beri uzun boylu ve önde top tutan aynı zamanda golcü bir santrfor arayan Sergen Yalçın’ın favorisi ise Simy.

SİMY TRANSFERİ ZOR GÖRÜNÜYOR

Fotospor'un haberine göre; Serie A’dan düşen Crotone’de bile 35 maçta 19 gol atmayı başaran Nijeryalı golcüyü Beşiktaş'a transferine ikna etmek için Siyah-beyazlı takımın eski futbolcusu Daniel Amokachi bile devreye sokuldu. Ancak sözleşme gereği sadece 1.6 milyon euro’luk serbest kalma bedeli olan Simy’yi pek çok takım da istiyor.

ALTERNATİF İSİM BULUNDU: MBAYE NIANG

Bu yüzden Beşiktaş yönetimi alternatifleri de masaya koydu. Sergen Yalçın’ın masada gözüne çarpan ilk isimse Mbaye Niang oldu. Son olarak 1.5 milyon euro kiralama ve satın alma opsiyonu ile Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımına gönderilen 26 yaşındaki Senegalli golcü gündeme geldi.

Al Ahli’de Rumen teknik adam Regechampf ile çalışmak istemediği için kadro dışı bırakılan Niang için bonservisini elinde bulunduran Rennes ile temas kuruldu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI